Vi ses om to dage – her er lidt tips til planlægning!

Der er kun to dage, til det hele går løs, og vi glæder os for vildt :) Lidt om planlægning: Næsten alle aktiviteter er åbne hele weekenden, men der er enkelte ting, der kun kommer én af dagene. Så læs med her, hvis du allerede ved hvad du gerne vil opleve.

LØRDAG:
Hvis du vil lave dit eget t-shirt-design hos MAKERSHIRT, lade ungerne bygge deres egne instrumenter sammen med ÆSKEN, få fikset noget i vores REPAIR CAFÉ, dyrke steampunk-crafting hos PROFESSOR P. KOCH & ASSOCIATES eller prøve at arbejde med det japanske dekorationsler DECOCLAY – så er det lørdag, du skal komme forbi. Alle disse aktiviteter kører løbende fra kl. 10 til 16, og der er ingen tilmelding.

Der er også to aktiviteter om lørdagen, som kun finder sted på bestemte tidspunkter: Der er tre korte Gameboy-koncerter med NERD SWEAT i Lille Sal kl. 11, 13 og 15 – og så kan man se med, når deltagerne i dagens STUPID HACKATHON viser deres tåbelige idéer og prototyper frem kl. 15.30.

SØNDAG:
Der er kun én aktivitet, man kun kan opleve om søndagen, men det er til gengæld en sej én, nemlig HEBOCON workshop + robotkampturnering. Hvis du ikke vil gå glip af dén, så er det søndag, du skal dukke op. Du kan bygge din egen ‘crappy’ robot i en af de to workshops, der starter hhv. kl. 10 og kl. 13 (ingen tilmelding, bare duk op), og den store turnering starter kl. 15 – kom endelig forbi og se den som publikum, også hvis du ikke selv er med 

Svært ved at vælge? Så kom da forbi begge dage. Det er jo gratis alligevel. Og så har du endnu bedre tid til at nå det hele 
Bare husk at melde dig til via linket her:
https://www.eventbrite.com/e/aarhus-mini-maker-faire-2017-r…

Comments are closed.